Van de voorzitter

Donderdag 16 april 2020
18:42 uur

Beste tennisvrienden,

Toen we op 16 maart in een ‘intelligente lockdown’ terechtkwamen had eigenlijk nog niemand door in wat voor wereld we terecht zouden komen. Nu, weken later, weten we beter. De wereld lijkt totaal veranderd. Als we buiten komen zien we bijna lege straten en weten we niet als we iemand tegenkomen hoe snel we naar de andere kant van de stoep, het pad, of de gang in de supermarkt moeten komen.
Dat was wennen. En in alle media hoorden we alleen maar: blijf zoveel mogelijk thuis, houd afstand, was je handen en wen maar zo snel mogelijk aan een 1,5 meter samenleving!

We zijn nu een aantal weken verder en gelukkig lijkt het weer een beetje de goede kant op te gaan.
Mogelijk gaat onze maatschappij weer iets van het slot.
En wat wij als tennissers natuurlijk vurig hopen is, dat we weer de baan op mogen.
Ik weet niet hoe jullie het ervaren, maar ik mis het tennissen! Zeker met dit mooie weer, hoe fijn is het dan om een balletje te slaan. En ik mis ook de gezelligheid op en rond de banen.

Afsluitend wil ik nog dit zeggen. We hebben te maken met een uiterst gemeen virus, dat al menig slachtoffer heeft gemaakt, zeker bij onze oudere medemens. Dat moet stoppen!
Om die reden blijft het belangrijk, dat we ons blijven houden aan de richtlijnen, die de KNLTB uitvaardigt. Het virus onder de duim krijgen is prioriteit nummer één.
Desondanks hoop ik, waarschijnlijk samen met jullie, dat na 28 april de poorten van ons tennispark weet open gaan en dat we weer  kunnen gaan tennissen, hoe beperkt ook. Maar of dat ook zo is………even afwachten tot volgende week.

Met vriendelijke groeten,
Jullie voorzitter.