Finale clubkampioenschappen gemengd dubbel 2019

De clubkampioenschappen gemengd dubbel 2019 was in meerdere opzichten een zinderend toernooi.Niet alleen de wedstrijden waren soms super spannend maar  de hele week werden deze gespeeld onder warme tot extreem warme weersomstandigheden. Op 29 juni was de finale dag, de middagtemperatuur steeg toen zelfs tot 33ºC.  Door de toernooicommissie werden er maatregelingen getroffen om, voor zover dat mogelijk was,  het zo aangenaam mogelijk te maken voor de spelers. Om oververhitting te voorkomen werden er parasols en emmers met koud water op de baan geplaatst, zodat er tussen de games door gekoeld kon worden.  Respect voor de spelers, die de hitte hebben doorstaan.

In de categorie 8/9 waren voor het hele toernooi 5 teams ingeschreven. Uiteindelijk mochten Gerlof en Annemarie  het in de finale opnemen tegen Margriet en Henk. Na een mooie, sportieve wedstrijd wonnen Gerlof en Annemarie het duel.

In de categorie 7 en lager zijn van de 9 teams Hesse met Corry  en Bennie met  Diana, als sterksten uit het toernooi gekomen.  Dus….. ontmoetten zij elkaar in de finale. Na een zinderende wedstrijd, waren Hesse en Corry  de winnaars.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd.