Uitslag: Clubkampioenschappen dubbel 2019

De clubkampioenschappen dubbel  2019 is weer een feit.

De eerste week van het toernooi was het afzien voor de deelnemers. Overdag werden er temperaturen gemeten van boven de 30 graden. De wedstrijden werden in de avond gespeeld en gelukkig koelde het later op de avond af. De tweede week van het toernooi waren de weersomstandigheden beter. Het was niet meer zo warm. Op een enkele bui na, was het s’avonds perfect tennis weer.

Dit jaar was er een mooi gelijk aantal deelnemers. Zowel bij de heren als bij de dames waren er 8 teams die meededen aan dit toernooi. Er werd niet apart ingedeeld naar speelsterkte. Daardoor was het mogelijk om de teams te verdelen in 2 gelijke groepen. Zodat ook ieder team tot aan de halve finale even vaak kon spelen. Dit werd als prettig ervaren.

De finale werd zaterdag 7 september om 15:00 uur gespeeld. De weersomstandigheden waren  geweldig. Voor de spelers misschien iets te warm maar voor de rest geen regen en veel zonneschijn. De wedstrijd van de mannen als ook die van de vrouwen waren weer super spannend. Van te voren was moeilijk in te schatten wie uiteindelijk de finalisten zouden worden.

Esther van der Horst en Lara Bronkhorst moesten de strijd voor de titel aangaan tegen Diana Huisman en Francis van Tubergen Lotgering. Uiteindelijk wonnen Esther en Lara de wedstrijd in 2 sets.

Ook de finale bij de mannen werd met 2 sets gewonnen door Gerjan Dijkgraaf en Henri Vermeer. Zij stonden tegenover Gijsbert Bronkhorst en Gert Holdijk.

Het was weer een sportief, spannend en bovenal gezellig toernooi. Toernooicommissie CHAPEAU!!!