Finaledag clubkampioenschappen enkel

Zaterdag 30 maart werden de finales van het clubkampioenschap enkel gespeeld. Dit jaar waren er wedstrijden in vier categorieën: heren A, heren 8/9, dames A en dames 8/9. De meeste spelers hadden ook meegedaan met de wintercompetitie. Aan het einde van deze competitie was het nog slecht weer, maar tijdens de wedstrijden van het clubkampioenschap was het mooi weer en op de finaledag zelfs zonnig. Een mooie afsluiting dus van de winterperiode.

De uitslag
Om 14.30 begonnen de wedstrijden in de 8/9 categorieën. Mees en Leander waren elkaar nog niet tegengekomen in de wintercompetitie. Op vrijdagavond lukte het Mees om na een verloren set toch de partij te winnen, maar in de finale helaas niet. Leander won de wedstrijd met 6-2 6-2.

Willeke en Christy hadden al meerdere wedstrijden tegen elkaar gespeeld, waaronder een spannende partij op maandag. De poule wedstrijd werd die maandag door Christy gewonnen, maar tijdens de finale waren de rollen omgedraaid. Na bijna 2 uur won Willeke de wedstrijd met 6-3 6-4.

Toen de heren 8/9 wedstrijd afgelopen was, konden de andere twee finales ook beginnen. Bij de heren speelden Maurits en Hesse tegen elkaar, zij hadden in de wintercompetitie ook al vaker tegen elkaar gespeeld. Deze wedstrijd werd gewonnen door Maurits met 6-4 6-4.

Tot slot de dames A finale, met in totaal drie sets. In deze categorie zijn de afgelopen twee weken veel spannende, mooie wedstrijden gespeeld en de finale was daar een mooie afsluiting van. Uiteindelijk werd Francis de winnares, zij won met 3-6 6-3 6-2.

Tijd voor dubbelen…
En dan is het nu weer tijd om te gaan dubbelen! Vanaf donderdag 4 april zijn er weer grabbelavonden. Nog genoeg tijd dus voor de clubkampioenschappen gemengd dubbel (eind juni). Heb je al een dubbelpartner?