Plus Elspeet open dubbeltoernooi 2019

Plus Elspeet open dubbeltoernooi 2019 werd gehouden van 23 september tot en met 5 oktober. Er hadden zich 49 dubbelteams ingeschreven.

Het Plus Elspeet Open dubbeltoernooi heeft een positieve bekendheid in de regionale tenniswereld. Dat blijkt niet alleen uit het aantal spelers, ook uit het feit dat de spelers niet alleen uit Elspeet kwamen maar ook uit Harderwijk, Hulshorst, Stroe, Nunspeet, Voorthuizen, Apeldoorn, Ermelo, Dronten,  Putten en zelfs uit Huizen.

Het weer was af en toe wel een spelbreker. Op sommige dagen viel de regen met bakken uit de hemel. Zo heftig dat wedstrijden op een ander tijdstip ingehaald moesten worden. Helaas hebben zich ook een paar teams noodgedwongen  teruggetrokken vanwege blessures.Voor de wedstrijdcommissie was het daardoor nog een beste klus om de wedstrijdschema’s in goede banen te leiden.

Ondanks wat tegenslagen was het dit jaar wederom een mooi, gezellig en sportief toernooi met niet te vergeten de bekende loterij. Sponsors waren weer bereid gevonden om allerlei goederen te doneren, zodat ook dit jaar menigeen met mooie prijzen huiswaarts ging.

Iedereen bedankt die geholpen heeft om dit toernooi tot een succes te maken. Zowel het bestuur die weken van tevoren bezig is met de organisatie, als ook de vrijwilligers die schoonmaken, (extra) kantinediensten draaien, de loterij verzorgen, het terrein en baan 3 versieren, hamburgers bakken, en iedereen die allerlei hand en spandiensten hebben verleend. En……… natuurlijk niet te vergeten alle sponsors voor het eten en lekkers tijdens het toernooi en op de finale dag. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

De winnaars 2019

  • HD 6 Geert Jan en Maurits

  • DD 6 Diana en Francis

  • GD 6 Laura en Bennie

  • HD 7 Nico en Bert

  • DD 7 Birgitta en Ireen

  • GD 7 Karel en Anneke

Hieronder een foto impressie van het toernooi