Activiteiten in november 2018

November was een drukke tennismaand voor veel leden van onze tennisvereniging. De regionale najaarscompetitie was afgerond, waarna onze eigen wintercompetitie enkel en dubbelmix begon.  Hieronder een opsomming van de november activiteiten.

Wintercompetitie enkel en dubbel mix. 
De eerste ronde van de WC enkel is een feit. Inmiddels is de indeling van de poules voor de tweede ronde bekend, deze ronde kan tot en met 8 december worden gespeeld. Op 23 november is de WC dubbelmix voor de eerste keer gespeeld. De tweede ronde zal plaatsvinden op vrijdag 7 december. De uitslagen en indelingen van de poules zijn ook te zien op het prikbord in de kantine.

Battle Stroe Elspeet
10 november 2018 vond er een battle plaats tussen de tennisverenigingen van Stroe en Elspeet. Een jaarlijks terugkerende strijd tussen de 2 dorpen. Dit keer was het de beurt aan TV Elspeet om het te organiseren. Uiteindelijk had Elspeet de meeste games weten te bemachtigen en heeft dus gewonnen.

Snerttoernooi
Dan was er op vrijdag 16 november nog het snerttoernooi. Het was een mooie koude avond, perfect weer voor een partijtje tennis. Een grote pan verrukkelijke erwtensoep werd warm gehouden, zodat de hele avond door een kom soep met stokbrood kon worden genuttigd.

Ouder- Kindtoernooi
Het ouder kind-toernooi werd op 24 november gehouden.  Door de allerkleinsten en de grotere kinderen werd er fanatiek gestreden om de puntjes. Ook de ouders, opa’s en oma’s deden fanatiek mee. Bekijk hieronder een paar foto’s die tijdens dit toernooi zijn gemaakt.