Lid worden?

Leden van Tennisvereniging Elspeet kunnen het hele jaar van maandag tot en met zaterdag gebruikmaken van de drie kushion kourt banen en kunnen deelnemen aan de activiteiten die binnen de vereniging georganiseerd worden. Op deze pagina worden de verschillende lidmaatschappen toegelicht. Wilt u lid worden of meer informatie ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@tvelspeet.nl.

Seniorleden

Seniorleden kunnen kiezen uit het lidmaatschap jaarlid, zomerlid, winterlid of steunend lid. Ieder seniorlid (behalve steunende leden en ereleden) draait een aantal kantinediensten. Hoe meer kantinediensten u draait, hoe minder contributie u hoeft te betalen. Jaarlijks kan een lid zijn keuze voor 2, 4 of 6 kantinediensten herzien.

Leden die meedraaien in het schoonmaakrooster worden gelijkgesteld aan leden die jaarlijks 4 kantinediensten draaien. Wil een lid met schoonmaakdiensten ook kantinediensten draaien, dan wordt dit lid gelijkgesteld met leden met 6 kantinediensten.

Jaarleden kunnen het hele jaar gebruik maken van de tennisbanen. Het zomerlidmaatschap loopt van 1 april tot 1 november. Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april.

Contributie Senioren

LidmaatschapContributie
Jaarlid met 2 kantinediensten€ 157,00 per jaar
Jaarlid met 4 kantinediensten€ 139,00 per jaar
Jaarlid met 6 kantinediensten€ 112,00 per jaar
Zomerlid met 2 kantinediensten€ 129,00 per jaar
Zomerlid met 4 kantinediensten€ 92,00 per jaar
Winterlid met 1 kantinedienst€ 58,00 per jaar
Steunend lid€ 35,00 per jaar

Jeugdleden

Jeugdleden zijn zij, die op 1 januari de 17-jarige leeftijd nog niet hebben bereikt. Als je jeugdlid bent van Tennisvereniging Elspeet krijg je elk tennisjaar ca. 20 zomerlessen van de trainer zodat je op een goede manier leert hoe je moet tennissen. De ouders van de jeugdleden worden door de trainer benaderd voor deze trainingen.

Ook worden er regelmatig activiteiten en toernooien georganiseerd door onze jeugdcommissie. Hier heb je naast de gezelligheid ook de mogelijkheid om te oefenen. Van de jeugdleden wordt verwacht dat zij aanwezig zijn bij de georganiseerde activiteiten. Als je een keer niet kan dan graag even afmelden.

Je kunt als jeugdlid elke dag (behalve op zondag) gebruik maken van de tennisbanen.

Contributie Junioren

LidmaatschapContributie
Jaarlid (inclusief zomer lessen)€ 105,00 per jaar
Volgende jeugdlid uit gezin€ 70,00 per jaar
Superjuniorlid (tot 6 jaar)€ 12,00 per jaar